MGI Meteor DP60 Pro

MGI Meteor DP60 Pro

В края на 2010 г. „Бит и техника“ ООД закупи и инсталира в производствената база на своята печатница и рекламна агенция „Оле принт“ най-новата си придобивка – френската цифрова печатна машина Meteor DP60 Pro.

Meteor DP60 Pro често се определя от специалистите в бранша като най-гъвкавата дигитална преса на пазара. Това се дължи на изключително широкия набор от субстрати, на които може да печата – от стандартните типове офсетни и хромови хартии през всички видове хартиени пликове (дори тези с прозорче) до огромното разнообразие от пластмасови, PVC и PET медии. Meteor DP60 Pro предлага не само  смайващо разнообразие от медии, но и най-големия формат за цифров лазерен печат на пазара – 330/1000 мм.

Каквото и да поискате: впечатляваща дипляна с три сгъвки с разгънат размер 650 мм, меню или каталог с пет сгъвки с разгънат размер 1000 мм, да печатате пълноцветно върху пликове със или без прозорче, да направите персонализирани PVC карти или да персонализирате вече отпечатани на офсет продукти, „Оле принт“ може да ви предложи правилното решение на изгодна цена.

Медии за печат

Просто е. На колкото повече медии можем да печатаме – толкова повече приложения можем да предложим на нашите партньори и клиенти. Фотокниги, пластмасови карти, материали за директен маркетинг, персонализирани пощенски пликове, прозрачни поликарбонати с лазерен печат – това са само малка част от продуктите, които можем да създадем за вас.

Формат

Преди време само офсетните печатни машини можеха да печатат на листи с дължина до 1000 мм. Днес Meteor DP60 е единствената дигитална листова печатна преса, която може да ви предложи печатане върху този формат. Вече няма да се налага да плащате скъпи подготовки за къси тиражи на изделия с подобен размер. Бързо, с високо качество и на добра цена ние можем да ви предложим търсената от вас дипляна или меню с много сгъвки и с разгънат формат 330/1000 мм. Независимо дали искате да разпечатате панорамна снимка, персонализиран гръб за календар или банер, ние можем да ви го предложим и в тираж от една бройка.

Печат върху пощенски пликове

Създаването на ефектни персонализирани пликове може да е лесно и бързо с помощта на новата ни машина. Както върху най-масовия размер DL и най-големия C4, така и върху различни с нестандартен размер пликове със или без прозорче ние можем да предложим бърз и качествен пълноцветен печат на достъпна цена и без изискване за минимален тираж.

Печат на бланки

Тонерите на MGI от последно поколение са без силиконови масла, което означава, че изработените от нас бланки могат да бъдат използвани след това във всеки лазерен или мастиленоструен принтер без опасност от зацапване, разтапяне или каквито и да e било проблеми.

Печат на картон

Нещо повече – нашата цифрова печатна машина Meteor DP60 Pro може да печата върху огромно разнообразие от медии, различни от хартия, като PVC, PET и много други. Открийте цял нов свят от приложения,  чрез който да въплътите идеите си. Увеличете продажбите и печалбата си – елате в офиса ни за тестове и допълнителна информация.

Социални мрежи

Споделете текущата страница в социалните мрежи.

обратно в началото