Epson GS6000

Солвентният печат такъв, какъвто трябва да бъде!

Водоустойчив, издържащ на механични въздействия/ увреждания върху голямо разнообразие от медии (винил, самозалепващо фолио, канаваца, фотохартии, хартия за POP дисплеи, хартия за задно осветяване и т.н.), като солвентен и с качеството на фотопечат – това са характеристиките на отпечатъка от нашия Epson GS 6000.

 Клиентите ни вече не трябва да търсят компромис между устойчивостта на нужните им разпечатки и тяхното фотокачество – отговорът е тук: Epson GS 6000 – най-съвременният екосолвентен принтер на пазара.

Основните предимства на машината са:
- ненадминато качество на печата – реални 1440х1440 dpi, без бендинг, на които много от специализираните фотопринтери с водоразтворими мастила могат да завиждат.
- висока скорост на печатане поради използването на две печатащи глави – вашите проекти могат да бъдат разпечатани бързо и на добра цена.
- изключително малък размер на капката – 3,7 пиколитра – принтерът може да изобрази детайли, непостижими за конкурентните му машини, и то при сходна цена на квадратен метър за готовия отпечатък.
- най-широкото цветно пространство в индустрията заради използването на 8 отделни мастила, сред които има зелено и оранжево мастило.
- точно възпроизвеждане на 93% от Pantone цветовете – важно при печатане на фирмени лого – най-сетне цветовете на логото ви ще бъдат същите и на витрината, и на опаковките на продуктите.
- единственият солвентен принтер, подходящ за професионално печатане на фотографии и репродукции – вече можете да направите фотоизложба на открито, без да се страхувате от дъжда.
- без конкуренция във високия сегмент на рекламния печат, където клиентите изискват най-високото качество. – POP и POS дисплеи за маркови стоки, бижутерия, козметика, висша мода, интериорна графика, фотография и репродукция, сложни за постигане фирмени цветове, автомобилна графика.
- специални приложения – печатане на всякакви карти – военни, географски, рекламни, с изключителни детайли и цветове, комбинирани с устойчивост на атмосферни условия.
- съставът на мастилата, използвани в Epson GS 6000, е такъв, че европейското законодателство не изисква върху касетите да бъде поставян знакът за опасност, като по този начин става възможно и използването на разпечатките в помещения, където по закон не се допуска използването на солвентни мастила.

По материали от сайта на фирма „Фактор България“ ЕООД

http://factor.bg/new_epson.php

 

Социални мрежи

Споделете текущата страница в социалните мрежи.

обратно в началото