Océ CS665

Oce CS665 Pro е многофункционален принтер/скенер/копир от производствен клас с вграден финишър за довършителни операции, произведен от фирма Oce Холандия. Работи

Машината разполага с вградени модули за довършителни операции: биговане, перфориране, телчосване и т.н. Разделителната й способност от 1800х600 dpi (при използване на заглаждане) позволява печатане на пълноцветни рекламни материали с превъзходно качество върху различни медии – като хромови хартии (мат и гланц до 300 г/кв.м.), текстурирани хартии, самозалепваща се хартия и много други.с медии до 300 г/м² и максимален размер до 330 x 487 мм. Новата технология на лазерен печат позволява по-успешно симулиране на офсетов печат, запазвайки предимствата на лазерния, а именно печатане в минимум един брой копия при консистентно качество? на печата от първото до последното копие в тиража? без разминаване на цветовете един спрямо друг. Тази машина е изключително подходяща за печатане на всякакъв тип пълноцветни рекламни материали, (флаери, дипляни, менюта, рекламни папки, визитки, плакати, календари и т.н.), при които високата скорост и качеството на печата? трябва да се комбинират с ниска цена на копието.

Използваният от Oce полимеризиран тонер от ново поколение прави ламинирането на готовите материали лесно и трайно, а мазните следи от фюзерно масло и натрупванията на тонер в тъмните зони, развалящи качеството на отпечатъка, остават в миналото.

Социални мрежи

Споделете текущата страница в социалните мрежи.

обратно в началото