Новини

Календари 2020

link

Календари и сувенири 2020

image

Каталог 2020

Ето че дойде отново времето да Ви представим нашия каталог с малка част от новогодишните ни предложения на календари, тефтери, пирамидки и сувенири.

Изберете изделията, които смятате за най-подходящи за Вашия бизнес и екипът ни от специалисти ще подготви най-оригиналния, креативен и иновативен дизайн, който отговаря на Вашата фирмена идентиченост и с който ще предизвикате искрена радост в своите клиенти, колеги и партньори. Заедно с възможността да ги зарадвате и поласкаете, ще напомяняте непрестанно за себе си, след като Вашето лого, слоган или посление е запечатано на подаръка Ви.

Ако все пак не сте познали своя продукт в този каталог, заповядайте в нашия офис за да разгледате разнообразието ни от календари в различни цветове, размери и видове или се свържете с наш търговец на тел. 052/ 61 61 09, или на email: marketing@oleprint.euoffice@oleprint.eu и frontoffice@oleprint.eu. Екипът ни ще Ви предложи още много и различни варианти и цялостни решения, с които да бъдете винаги различни и оригинални.

 

Кажете „Обичам те“ по един различен начин!

Свети влаентин 2016

Свети Валентин чаши - 2016

Зарадвайте любим човек:

с колаж с размер 30х40 см, с Ваши снимки, печат на фотохартия мат или гланц, на промоционалната ни цена от 8,90 лв. Ако не желаете да рамкирате изображението, има възможност да го кашираме на плоскост от пенокартон 5 мм за сумата от 12,50 лв.


с печат на снимка върху чаша, предоставяна в оригинална луксозна опаковка, изработена от нас, за 13,80 лв.


като му подарите комплект от колаж и чаша в оригинална луксозна опаковка, изработена от нас, само за 21 лв.


Нашите дизайнери са подготвили за вас няколко визии, от които да изберете Вашия уникален подарък!

Календари и сувенири 2016

Каталог сувенири и календари 2016
Уважаеми клиенти,
готов е новият ни каталог с календари и сувенири за 2016г. Празниците идват, а с тях и желанието да зарадвате Вашите клиенти и партньори и да им покажете колко ценни са те за Вашия бизнес. Чудесен начин да го направите е като им подарите календар, тефтер, химикал или друг сувенир с подходящ дизайн и вашето лого. Календарите и сувенирите са ефективни рекламни средства, съчетаващи възможността за индивидуален дизайн със силно рекламно присъствие, полезна информация и други функции, поради което клиентите Ви ще ги държат близо до себе си.
Може да разгледате нашия каталог за календари и сувенири тук. В него ще намерите разнообразни и ефектни предложения на достъпни цени и кратки срокове за изработка. Ако имате някакви въпроси, моля изпратете ни мейл на адрес office@oleprint.eu.

Лятна почивка 2015

Лятна почивка Оле Принт - 2015
Уважаеми клиенти,
бихме искали да Ви уведомим, че офисът на Оле Принт няма да работи 10 работни дни през месец август (17.08.2015г.-30.08.2015г.), защото е време за годишната ни почивка.
Моля, при планирането на Вашите поръчки към нас, имайте предвид тази информация!
С пожелания за успешно и усмихнато лято от целия екип на Оле Принт!

Ефективна реклама за вашия хотел

ефективна реклама за вашия хотел

Отделете специално внимание при проектиране на визията и рекламата на Вашия хотел с екипа от специалисти на Оле Принт. Ние ще Ви помогнем да изградите фирмената си идентичност или да я доразвиете. Поръчайте при нас традиционните рекламни материали, като дипляни флаери, табелки „Не безпокой“, подложки за хранене, визитни картички и много други.

Освен множеството рекламни и информационни материали, които са неизменна част от интериора на един хотел, ние можем да Ви помогнем престоят на гостите Ви да се превърне и в едно специално изживяване. Накарайте ги да се почувстват ценени и с желание да се връщат отново. Изненадайте ги с малки кубчета листи с техните имена или с поздравителна картичка, която да ги очаква в стаята. На VIP гостите Ви можете да подарите чудесни персонализирани тефтери. Нека Вашето въобрежение, бъде нашата граница!

Изтеглете и разгледайте каталога ни и от тук и при възникнали въпроси се свържете с нас. Ще се радваме да Ви помогнем!

Календари и сувенири 2015

kalendari

Уважаеми клиенти,
готов е новият ни каталог с календари и сувенири за 2015г. Празниците идват, а с тях и желанието да зарадвате Вашите клиенти и партньори и да им покажете колко ценни са те за Вашия бизнес. Чудесен начин да го направите е като им подарите календар, тефтер, химикал или друг сувенир с подходящ дизайн и вашето лого. Календарите и сувенирите са ефективни рекламни средства, съчетаващи възможността за индивидуален дизайн със силно рекламно присъствие, полезна информация и други функции, поради което клиентите Ви ще ги държат близо до себе си. Ако още не сте поръчали календари или сувенири – погледнете нашия каталог тук. В него ще намерите разнообразни и ефектни предложения на достъпни цени и кратки срокове за изработка. Изпратете ни мейл на адрес office@oleprint.eu и ние ще Ви пратим актуален каталог с най-добрите ни оферти за календари, тефтери и различни сувенири.

Уникален, персонализиран календар бележник от Оле принт

Започна календарната кампания, а с нея и търсенето на нови подходи към сувенирната реклама. Вместо да предлагаме все същите остарели тефтери до болка познати на клиентите ние от Оле принт създадохме нов продукт на изключително достъпна цена. Елате и вижте нашите изцяло персонализирани календар бележници! Голяма рекламна площ, възможност за персонализиране на всеки екземпляр, минимален тираж за поръчка – един брой, четири различни вида ламинат за кориците, възможност за добавяне на специални, пълноцветни рекламни вложки в книжното тяло и всичко това на едноцифрена цена за брой.
Обадете ни се,пишете на marketing3@oleprint.eu или поръчайте среща с наш мобилен търговец за подробна информация.

 

Notebook_Ole Notebook_Ole_Marin

 

Посочените по-горе календар бележници са с дизайн от най-новия член на нашия екип – Десислава Недева.

Интересна идея за семеен подарък

Planer 5

Седмичен семеен планер

От Марин Василев – мениджър на „Оле Принт“–гр. Варна,

 

Идват празници, а с тях и стреса от търсенето на подходящите подаръци за близките ни. Ние от оле принт имаме предложение за нашите клиенти, които търсят подарък подходящ за всеки в семейството. Представяме Ви най-новото попълнение в нашата поредица „Твоят личен асистент“ – Седмичен семеен планер. Този малък планер е диригентът от когото всеки семеен оркестър се нуждае, за да засвири в хармония. С негова помощ:

домашните задължения са ясно разпределени
семейното ежедневие е ефективно организирано
седмичното меню не е изненада
всеки знае и следи своите ангажименти
няма забравени рождени дни и годишнини
общите мероприятия се планират без стрес
децата се учат на ред и отговорност
родителите улесняват дните си
семейният живот е спокоен и сплотен

Седмичен семеен планер е идеален за лично ползване и за подарък. Комбинира се перфектно с „Мама може всичко и знае най-добре!“ органайзер от поредицата.

Лятна почивка

Здравейте,

 

Бихме искали да Ви уведомим, че офисът на Оле принт няма да работи от 04.08.2014г. до 15.08.2014г.

Моля, планирайте вашите поръчки към нас, имайки предвид тази информация. Съжалявам за причинените неудобства. В случай, че ни напишете електронно писмо наш колега ще се свърже с Вас незабавно след края на лятната ни почивка.

 

С пожелания за усмихнато и успешно лято от целия екип на Оле принт.

Непромокаеми менюта за ресторанти

Хората обичат да бъдат приятно изненадвани, впечатлявани, заинтригувани от менюто, когато са в ресторант. Това трудно може да се постигне, ако пред тях стои измачкан и леко прокъсан лист хартия. От друга страна собствениците на заведения не могат да осигурят ново персонално меню за всеки свой посетител.

Решения на този проблем навярно има много и в бъдеще ще има още повече. Ние ви представяме едно от тях, което наистина ни впечатли.

Baner_Robuskin

Менюто е направено без използването на ламинат. За разлика от другите синтетични хартии, използваната в случая Robuskin е идеална за дигитален печат. Тя е и разковничето на уникалния продукт. Специалната хартия се предлага в по-големи грамажи, което дава възможност на продукти като менютата за ресторанти, за да имат по-солиден външен вид. Отпечатъкът е много качествен.

Ново! За първи път във Варна – печат върху синтетична хартия Robuskin!

Оле принт Ви предлага менюта, клубни карти и визитни картички от синтетична хартия с нишки Tyvek.

Flaer_Robuskin_Front

Изработените от тази материя изделия са устойчиви на късане, мачкане, сладка, солена вода и мазнини. Те не се нуждаят от ламинат, издържат на множество химикали и средства за почистване и са много по-трайни от хартиените.

Flaer_Robuskin_Back

Нашата технология за печат, комбинирана с уникалните медии Robuskin предлага изключително качество на отпечатъка, ярки цветове и много голяма трайност на изделията.

Бъдете уникални, демонстрирайте класа!