Ротари Kлуб Варна – Евксиноград

http://www.rotary-euxinograd.org

 

Всички членове на Ротаракт „Варна-Евксиноград“ са млади, интелигентни и успели за възрастта си хора. В този динамичен свят най-важното е да успееш да запазиш себе си, да бъдеш личност.
Да бъдеш личност. И нещо повече – да постигаш успехи, да сбъдваш мечтите си, да бъдеш най-добрия сред най-добрите, да блестиш с идеи и индивидуалност. Такива са членовете на Ротаракт – изявани хора в различни области, отлично владеещи по няколко езика, превъзмогнали личните си граници и даващи най-доброто от себе си в името на екипа, в името на идеята и най-вече – на приятелството.
Членовете на клуба съзнателно или не, са работили усърдно върху себе си, за да бъдат поканени в Ротаракт „Варна-Евксиноград“. Те са подбрани според успехите си в различни области – физика, математика, лингвистика, визуални изкуства, музика, литература.
Като млад клуб, за който всички врати са отворени, Ротаракт „Варна-Евксиноград“ има статута на интернационален. Какво по-хубаво от това да си готов да приветстваш всекиго по света?
Изпълнени с ентусиазъм и мечти, членовете на Ротаракт „Варна-Евксиноград“ са готови да посрещнат всички предизвикателства.

 

Свършена работа:

  • Дизайн на лого
  • Дизайн и печат на бланка
  • Дизайн и печат на визитки

 

 

Социални мрежи

Споделете текущата страница в социалните мрежи.

обратно в началото