визитни картички

От Марин Василев – мениджър на Оле Принт гр. Варна

 по материали от Интернет.

Визитната картичка е неразделна част от доброто представяне. Много често тя формира първото впечатление за вас и вашата компания у партньорите ви. Независимо от факта, че тези малки картончета са толкова масови, създаването на наистина добра визитна картичка е изкуство, което има своите правила.

 • Щом мислите сериозно за своя бизнес мислете сериозно и за своите визитни картички. Не се концентрирайте върху цената им, фокусирайте се върху качеството. Визитните картички не са просто лист хартия с контактна информация, те представляват вас и вашата компания. Този, на когото давате визитката си изгражда на нейна база първото си впечатление за вас (много често още преди да е прочел информацията на визитката), а вие искате то да е добро.
  • Инвестирайте в подходящо лого и дизайн на визитката.
  • Изберете плътна, красива хартия, а не непременно най-масовата и евтина такава.
  • Разгледайте възможните ламинати за вашата визитка и изберете такъв, който ще даде на цветовете и допълнителна дълбочина и ще я направи приятна на докосване.

Допитайте се до специалисти когато обмисляте визитните си картички. Запомнете, че колкото повече внимание към детайла и усещане за качество вложите във визитките си толкова повече доверие ще събудите у партньорите си.

 • Извлечете максимума от визитните си картички. Не се страхувайте да ги използвате като маркетингов инструмент. Давайте ги на всеки когото срещнете. Всъщност е добра идея да давате на партньорите си по няколко картички – така те ще могат да ги раздават на свои познати.
 • Добавете стойност къв визитните си картички. При възможност използвайте гърба на визитните каритички за нещо полезно – календар, карта, талон за достъпка. Така удължавате живота й и ще бъдете сигурни, че вашите партньори ще пазят и използват визитката ви.
 • Поръчвайте достатъчно, но не прекалено много визитни картички.  Винаги е възможно да се наложи да промените адреса или телефона си. Няма нужда да поръчвата излишни картички. По-добре поръчвайте често по стотина отколкото да се наложи да изхвърляте визитки с неактуални данни.
 •  Бъдете креативни, но не прекалено. Доверете се на нашите специалисти. Те имат нужния опит и подготовка и ще изготвят за вас атрактивни, запомнящи се и създаващи позитивна представа за вашата компания визитни картички като тези в галерията под текста.

Социални мрежи

Споделете текущата страница в социалните мрежи.

обратно в началото