СЕМИНАР „ТВОРЧЕСКИ И УСПЕШНИ”

ДА ПОСТИГАМЕ УСПЕХ С ВИЗУАЛНИ СРЕДСТВА

ЗАЩО ТВОРЧЕСКИ И УСПЕШНИ

Всички хора се стремят и търсят успеха. Представата им за успех може да е различна, но всички са единодушни в привлекателността на постижението. Ние мечтаем и се надяваме да постигнем успех – в професията, в изкуството, в отношенията с околните. Но не всички от нас успяват да осъществят стремежите на душата си. Сякаш само отделни хора са предопределени да успеят, защото нещо в тях коренно ги отличава от останалите.

Този семинар е за всеки, който желае да стигне до собствения си успех като положи усилия, в съответствие със своята индивидуалност, а не като следва утъпкани пътеки и масови предписания. ТОЙ Е за всеки, който иска да прокара свой творчески път до успеха.

ОЧАКВАМЕ ВСИЧКИ ВАС – любители на визуалните изкуства и професионалисти, фотографи, фотографски и дизайнерски студиа, графични дизайнери, дизайнери, рекламни и печатни агенции, видео и мултимедийни артисти, танцьори, художници, скулптори, галеристи, куратори, преподаватели в училища или занимални по визуални, пластични и приложни изкуства, аниматори, специалисти по административно и стопанско управление; ПР и реклама; уеб и медии, неправителствени организации, бизнес клубове, комуникационни агенции, медии, журналисти и други.

НА СЕМИНАРА ЩЕ СПОДЕЛИМ С ВАС ОСНОВНИЯТ ФАКТОР В ТАЙНАТА НА УСПЕХА.

СЛЕД ТОВА НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА СМЕЛО И С УПОВАНИЕ.

БЪДЕТЕ УВЕРЕНИ В САМОТО ТВОРЧЕСКО ДЕЙСТВИЕ И ЩЕ НАПРЕДНЕТЕ.

ЩЕ ПОСТИГНЕТЕ ПО-ДОБРИТЕ НЕЩА, ЗА КОИТО КОПНЕЕТЕ.

 

 

ОРГАНИЗАТОР

ANDARI photography and communications / Анатолий Радев и Дария Василева

 

СЪОРГАНИЗАТОРИ

Мол Варна – Вашето място за пазаруване и забавление

Оле Принт – Цифрова печатница и рекламна агенция

 

За повече информация:
http://andaribg.com/bg/services/2/40

Lektori

POSTER_Seminar

Programa

Социални мрежи

Споделете текущата страница в социалните мрежи.

обратно в началото