Визитки от Робускин – Росен Михов

Визитни картички – модерен подход към класиката

визитки от робускин - Росен Михов

Когато многократният шампион и носител на множество отличия от републикански първенства по културизъм Росен Михов/ Rosen Mihov се обърна към нас в търсене на рекламно решение ние приехме това като предизвикателство. Решихме да създадем визитки които едновременно да са стилни, ненатрапчиви, но достатъчно атрактивни и най-вече способни да издържат на активния му начин на живот. За силен мъж като него трябваха истински специални визитки, а ние от Оле принт имаме точното решение. Избрахме материала Робускин на германската компания MDV. Той е деликатен на допир, позволява висококачествен печат, не се мачка, не се мокри, не се къса, не се уврежда от повечето въздействия на които може да бъде подложен. Създадохме за Росен визитки, които също като него самия да изглеждат добре във всяка ситуация, независимо дали ги дава на плажа или в изискан ресторант, дали ги вади от джоба на спортния си екип или от стилен визитник.

Ние знаем, че нашите клиенти работят упорито за да успеят и се стараем да отговорим на техните изисквания по най-добрия начин.

Когато следващия път някой Ви даде визитна картичка – разгледайте я внимателно, колкото по-впечатляваща е тя, толкова повече труд е вложен в създаването и, също както зад начинът по който изглежда Росен се крият много труд, старание и опит. Потрябват ли Ви визитки, които да се отличават от тези на конкурентите Ви – ние от Оле принт ще намерим решение за Вас.

 

Росен Михов

Социални мрежи

Споделете текущата страница в социалните мрежи.

обратно в началото