Календари и сувенири 2020

image

Каталог 2020

Ето че дойде отново времето да Ви представим нашия каталог с малка част от новогодишните ни предложения на календари, тефтери, пирамидки и сувенири.

Изберете изделията, които смятате за най-подходящи за Вашия бизнес и екипът ни от специалисти ще подготви най-оригиналния, креативен и иновативен дизайн, който отговаря на Вашата фирмена идентиченост и с който ще предизвикате искрена радост в своите клиенти, колеги и партньори. Заедно с възможността да ги зарадвате и поласкаете, ще напомяняте непрестанно за себе си, след като Вашето лого, слоган или посление е запечатано на подаръка Ви.

Ако все пак не сте познали своя продукт в този каталог, заповядайте в нашия офис за да разгледате разнообразието ни от календари в различни цветове, размери и видове или се свържете с наш търговец на тел. 052/ 61 61 09, или на email: marketing@oleprint.euoffice@oleprint.eu и frontoffice@oleprint.eu. Екипът ни ще Ви предложи още много и различни варианти и цялостни решения, с които да бъдете винаги различни и оригинални.

 

Социални мрежи

Споделете текущата страница в социалните мрежи.

обратно в началото