Epson SP9900

Наша гордост е машината ни за широкоформатен фотопечат Epson Stylus Pro 9900.

Този модел на ЕPSON бе определен от EDPA (European Digital Press Assotiation) като най-доброто оборудване на 2009 година за дигитална цветна проба. Принтерът използва мастилата UltraCrome HDR с най-широкото цветно пространство на пазара, които в комбинация с MicroPiezo TFP главата резултират върху медията в точки с перфектна сферична форма дори и при високи скорости на печатане, гарантирайки перфектно качество на изображението. Ultrachrome HDR е пето поколение пигментно мастило на EPSON и включва познатите Vivid Magenta и Light Vivid Magenta, използвани при стандартните Ultrachrome K3 мастила. Понастоящем използвани сaмо в два широкоформатни мастиленоструйни принтера Stylus Pro 7900 и 9900, HDR мастилата (11 цвята (като в зависимост от избраната медия превключваме от PK – фоточерно/ MK – матовочерно) C, VM, Y, PK/MK, LK, LLK, LC, VLM, Or, Gr) добавят зелен и оранжев цвят, позволявайки по-добро възпроизвеждане на нюансите в цвета на човешката кожа, което прави принтерите сериозни претенденти за портретната, модната и продуктовата фотография, като в същото време гарантират дълготрайност до 200 години. Този принтер е идеалното решение и за печатане на черно-бели фотографии. За Epson Stylus Pro 9900 няма неизпълнима за печат фотография, неговата способност да покрива 98% от Adobe RGB цветното пространство, принтирайки фотографии с размер до 110 см по тясната страна, ви обещава наистина големи снимки на изключително достъпна цена и с несравнимо качество. С тази машина ние сме изпълнявали поръчки за едни от най-атрактивните изложби в страната. Независимо дали става въпрос за печатане на впечатляващи студийни фотографии, големи/широки панорами, репродукции на картини или просто снимки на любимите ви хора в наистина голям размер, ние имаме правилния инструмент – Epson Stylus Pro 9900.

Функционалността на нашия Epson Stylus Pro 9900 се допълва и от огромния набор на медии, които поддържаме постоянно на склад. В нашия офис клиентите ни могат да открият пълната гама от медии на фирма Hahnemuehle – Германия, и Epson – Япония. Нашите специалисти ще ви предложат подходящата медия за вашия проект – независимо дали търсите канави, матови и гланцови фотохартии с различна дебелина и финиш, артхартии, специални хартии за печат, сертификати за автентичност и много други.

В добавка към перфектния фотопечат SpectroProofer системата на Epson Stylus Pro 9900 трансформира принтера в най-доброто съществуващо решение за дигитална цветна проба със стабилни, надеждни и повторяеми резултати. С помощта на тази машина можем да предложим на клиентите си услугата „печат на цветови проби“. Така те могат да проверят цветовете на проектите си, преди да ги пуснат за печат в офсетни печатници, намалявайки до минимум  риска от брак или цветови несъответствия.

Тук можете да видите визуализации на различните видове ролни канави и фото хартии на фирма Hahnemuehle, както и описание на останалите медии за печат, които имаме на склад.

В случай че се нуждаете от допълнителна информация или съвети за използване възможностите на тази технология, пишете на адрес: manager@oleprint.eu . Цени за фотопечат можете да получите на office@oleprint.eu .

 

Социални мрежи

Споделете текущата страница в социалните мрежи.

обратно в началото