Epson PP100

 

Независимо дали искате да запишете и напечатате само няколко CD-та или DVD-та или 100, дали се налага да го правите от време на време или това е честа необходимост за Вашата компания, нашият Epson Discproducer PP-100 e перфектното решение за Вашите нужди.

С помощта на това съвременно, роботизирано устройство можете да получите надежден запис на данни и фотореалистичен печат – бързо, ефективно и изключително изгодно. Оптични носители с Вашите снимки, фирмени презентации на CD-та и DVD-та, промоционални материали от различен тип ….. единственото ограничение е Вашата фантазия. Качеството на печат дори върху най-обикновените CD printable и DVD printable ще Ви впечатли. Посредством патентованата от Epson Micro Piezo технология с шест цвята мастила вместо обичайните четири и резолюция 1440 х 1440 dpi, напечатаните върху дисковете изображения се отличават със забележително фотореалистично качество – най-високото, достъпно на пазара в този сегмент, ярки цветове и четливи текстове с изключителна рязкост, дори и при малък размер на шрифта.

Основни технически характеристики:
– Непрекъснат цикъл на запис и печат на от 1 до 100 диска.

– Висококачествен фотореалистичен 6-цветен печат.

– 6 индивидуални мастилени касети.
– Роботизирана ръка с технология AcuGrip™, която оперира с носителите и гарантира сигурното им подаване и разделянето им.
– Компактна и стабилна конструкция за висока надеждност.
– Печат върху всякакви принтабъл CD/DVD дискове.

– Скорост на печат и запис 30 CD/час, при обем на данните 600 MB и максимална скорост на запис – 40х;
– 15 DVD/час, при обем на данните 3.8 GB и максимална скорост – 12х;

В случай че се нуждаете от допълнителна информация или съвети за използване възможностите на тази технология, пишете на адрес: manager@oleprint.eu . Цени за запис и печат на CD-та и DVD-та можете да получите на office@oleprint.eu .

По материали от сайта на фирма „Фактор България“ ЕООД

http://factor.bg/new_epson.php

Социални мрежи

Споделете текущата страница в социалните мрежи.

обратно в началото