Graphtec 8000

Новият модел режещ плотер FC8000 на японската компания Graphtec с работна широчина  до 162 см широчина включва последните тенденции при режещите плотери и отговаря на високи изисквания за прецизност, бързина и натоварване. Трите степени на притискащите ролки за захващане на материала значително увеличават продуктивността и площта за рязане на тази машина. Graphtec FC8000 има възможност за  зареждане на медии отпред и отзад.
Новото поколение маркери за рязане по контур ARMS 4.0 с автоматично разпознаване на първи маркер повишават точността и скоростта на рязане.
Нашият Graphtec FC8000 е една от малкото машини на пазара с възможност за пълно прорязване на медията (с подложката) чрез перфорация за още повече  приложения и креативност. Машината предоставя най-голямата сила на натиск в този клас режещи машини – 600 гр., както и най-висока скорост на рязане в този клас – 1485 мм/сек.

В случай че се нуждаете от допълнителна информация или съвети за използване възможностите на тази технология, пишете ни на адрес: manager@oleprint.eu . Цени за пълно или контурно рязане, както и на наличните медии за плотерно рязане можете да получите на office@oleprint.eu .

Социални мрежи

Споделете текущата страница в социалните мрежи.

обратно в началото