Визитки

визитки

Визитната картичка е неразделна част от доброто представяне на бизнеса ви. Много често тя формира у партньорите ви първото впечатление за вас и вашата компания /фирма. Независимо от факта, че тези малки картончета са широко разпространени, създаването на наистина хубава визитна картичка е изкуство, което има своите правила.

  • Щом се отнасяте сериозно към своя бизнес, помислете сериозно и за оформлението на визитните си картички. Без да пренебрегвате цената, фокусирайте се върху качеството им. Визитните картички не са просто лист хартия с информация за контакти, те представят вас и вашата компания/ фирма. Този, на когото давате визитката си, изгражда въз основа на нея първото си впечатление за вас – много често още преди да е прочел информацията на визитката, – а вие искате то да е добро/ позитивно.
  • Инвестирайте в подходящо лого и дизайн на визитката.
  • Изберете плътна и красива хартия, а не непременно най-евтината.
  • Разгледайте възможните ламинати за вашата визитка и изберете такъв, който ще придаде на цветовете й допълнителна дълбочина и ще я направи приятна на докосване при допир.

Допитайте се до специалисти, когато обмисляте визитните си картички. Запомнете, че колкото повече внимание към детайла и усет за качество вложите във визитките си, толкова повече доверие ще събудите у партньорите си.

  • Извлечете максимума от употребата на визитните си картички. Не се страхувайте да ги използвате като маркетингов инструмент. Давайте ги на всекиго, когото срещнете. Добра идея е да давате на партньорите си по няколко визитки – така те ще могат да ги раздават на свои познати.
  • Добавете стойност към визитните си картички. При възможност използвайте гърба на визитката за нещо полезно – календар, карта, талон за достъп/ отстъпка. Така удължавате живота й и ще бъдете сигурни, че вашите партньори ще я пазят и използват.
  • Поръчвайте достатъчно, но не прекалено много визитни картички. Винаги е възможно да промените адреса или телефона си и затова няма нужда да поръчвате излишен брой картички. Най-добре поръчвайте често по стотина, вместо да изхвърляте визитки с неактуални данни.
  •  Бъдете креативни, но не разчитайте само на себе си.  Доверете се на нашите специалисти. Те имат нужния опит и подготовка и ще изготвят за вас атрактивни, запомнящи се и създаващи позитивна представа за вашата компания визитни картички като тези в галерията под текста.

автор – Марин Василев

Социални мрежи

Споделете текущата страница в социалните мрежи.

обратно в началото