Репродукции

Тук можете да видите визуализация на различните видове ролни канави и фото хартии на фирма Hahnemuehle:

Тук можете да видите визуализации на различните видове листови медии на фирма Hahnemuehle:

Полезна информация

Предлагаме Canvas FineArt – висш клас артистични канави за дигитален печат с различни грамажи и структури, отговарящи на най-стриктните изисквания за цветопредаване, контраст, запазване на детайлите и цветовите градации при отпечатване на рисунки, графики и репродукции.

Канава „Goya“ 340 gsm – памук/полиестер, натурално бяла, сатенено покритие

Канава „Goya“ със специфичната си структура добавя допълнителна обемност на изображенията, а сатененото и покритие придава брилянтен сатенен финиш.

Канава „Daguerre“ 400 gsm – 100% памук, ярко бяла

Канава „Daguerre“ предлага фина структура, която е особено подходяща за FineArt печат на репродукции. Нейната висока белота гарантира чисти, свежи цветове и контраст за черно-белите репродукции.

Канава „Monet“ 410 gsm – 100% памук, бяла

Канава „Monet“ е плътна памучна канава с тъканна текстура. Нейният натурален бял цвят е перфектен за арт репродукции, но също така е подходящ за висококачествен фотоотпечатък.

William Turner 190, 310 gsm – 100% памук, бяла, формована

William Turner е с матова акварелна текстура. Тази хартия е автентична формована хартия по своя външен вид и усещане. Идеална е за репродукции на традиционни произведения на изкуството, както и за впечатляващи и изразителни фотографии.

В случай че се нуждаете от допълнителна информация или съвети за използване възможностите на тази технология, пишете на адрес: manager@oleprint.eu . Цени за фотопечат можете да получите на office@oleprint.eu .

Социални мрежи

Споделете текущата страница в социалните мрежи.

обратно в началото